Results 1 to 23 of 23

Thread: Having some trouble with using Opera and FA

  1. #1
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Question Having some trouble with using Opera and FA

    Well, I updated Opera to version 11.60 and now when I go into submissions and want to mark the images to remove them, I noticed that the "Select all/Global Select All" button has vanished and under Journals/messages the buttons do not check the the boxes to remove them when I click on it. Any idea why that is and how to fix it?
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  2. #2
    No faith for this site Forum Legend
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    That way
    Species
    Disputed
    Posts
    1,766
    This
    478
    This'd 182 Times in 104 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Sounds like an issue with the browser itself. I would recommend either downgrading to a version that works or using a different browser.
    If you wish to persist with updated version, make sure all your plugins/addons/whatever are up to date as well. Also be sure to check your browser settings and settings of any addons/plugins/whatever that could interfere with the normal viewing of the site.

  3. #3
    Corto Wasn't Here The 5,000 Club BRN's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    51.262,-0.857
    Species
    Tenacious Quilava
    Posts
    6,361
    This
    1,876
    This'd 2,159 Times in 1,082 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    I've been using Opera since 9, but I've seen its compatability with websites just go downhill with each new update. I'm considering a shift to Chrome, simply because it appears that some tasks are literally impossible without using a different browser.

    ED: Confirmed your problem. I have it too.


  4. #4
    No faith for this site Forum Legend
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    That way
    Species
    Disputed
    Posts
    1,766
    This
    478
    This'd 182 Times in 104 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    At that point, I would heavily recommend a new browser choice.
    If you can deal with the large footprint in your RAM, Firefox is one of the better choices. I recommend this above all else, I have 6GB of ram to toss around so the footprint isn't that big of a deal.
    If you have a decent processor(something more stable than a quad-core), Chrome is also a choice. This one is retardedly awful on my rig because it opens a new process with each tab.

  5. #5
    Play from your ****ing HEART Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun
    Aden's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Species
    Fennec
    Posts
    15,754
    This
    818
    This'd 4,506 Times in 1,639 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    I just updated; hovers on user pages don't work either. Chalk it up to a browser bug.

    Quote Originally Posted by Devious Bane View Post
    At that point, I would heavily recommend a new browser choice.
    you go to hell >:c
    Last edited by Aden; 12-07-2011 at 05:49 PM.
    Last.fm | FA
    Avatar by this guy

    Quote Originally Posted by aMGee View Post
    Die the motherfucker admins! DIE DRAGONEER! DAMNED THE FURAFFINITY!!!
    <Azure> I <L3 u addens

  6. The Following 2 Users agree with Aden's Post:


  7. #6
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Bloody Hell, guess I have to wait till they fix that bug.
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  8. #7
    Post Crusader
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    296
    This
    9
    This'd 65 Times in 32 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Uncaught exception: TypeError: 'Element.addMethods' is not a function
    Error thrown at line 8, column 4 in <anonymous function>() in http://www.furaffinity.net/msg/others/:
    Element.addMethods('INPUT', {
    called from line 2, column 182 in <anonymous function: process>(f) in http://www.furaffinity.net/msg/others/:
    f();
    called from line 4, column 12 in <anonymous function>() in http://www.furaffinity.net/msg/others/:
    Queue.process();
    called via Function.prototype.call() from line 3, column 2548 in <anonymous function: requestComplete>() in http://www.furaffinity.net/msg/others/:
    pending.callback.call()
    called from line 1, column 0 in http://www.furaffinity.net/msg/others/:
    LazyLoad.requestComplete();
    I break things! - Network Engineer - Security - Digital Radio - http://kayfox.org/

  9. #8
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    So, thats why FA is not properly working on Opera? Is that also the cause that certain sites simply crash? I have some issues with really simple webpages, where Opera would simply crash when loading the images in.
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  10. #9
    Play from your ****ing HEART Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun
    Aden's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Species
    Fennec
    Posts
    15,754
    This
    818
    This'd 4,506 Times in 1,639 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    my guess is that, while Opera is great about keeping up with the new standards, it's very strict about standards compliance in some areas and sometimes doesn't know how to handle itself when something bad or odd happens.

    \that's why I build all my pages in Opera c:
    Last.fm | FA
    Avatar by this guy

    Quote Originally Posted by aMGee View Post
    Die the motherfucker admins! DIE DRAGONEER! DAMNED THE FURAFFINITY!!!
    <Azure> I <L3 u addens

  11. #10
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Maybe it's not loading the prototype framework?

    Just a guess

    There's a lot of browser sniff going on in the Lazy Load onload queue function that loads the library, but I don't know what getUserAgent() does specifically since it's not global and not defined in the queue function (and I don't feel like tracing out the whole scope chain).

    Still, that's the first place I'd look...

  12. #11
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    I think I found the problem. I was procrastinating a bit and downloaded Opera on here.

    The getUserAgent() function (which was right in front of my face this whole time) is *almost* never going to return a match so it will fall under the else clause:

    Code:
    if(!ua.ie&&!ua.gecko&&!(ua.webkit>=420)){
    
      // this line is overwriting script var that's set above that has src = pending.url
      // script=d.createElement('script');
    
      // I don't understand what this next line is trying to accomplish at all... (is this for debug?)
      // script.appendChild(d.createTextNode('LazyLoad.requestComplete();'));
    
      f.appendChild(script);
    
    }
    With it commented out like that, it seems to work with no errors.

    Note the comments I added. The script variable was just getting overridden after it's src element was set, since we were re-creating the element.

    Is this whole thing for performance loading the libraries? I'd think they'd just get cached after the first request... (unless it's IE and you're sending the pragma header)

    Also, one other thing I also noticed -- it seems you're not closing the body and html tags in the document, at all?

    I checked this twice with two browsers to make sure but it looks like that's really the case.

  13. #12
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    We should report this bug to the Opera Dev team so they can fix that, because I dont know how to do it by myself.
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  14. #13
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Quote Originally Posted by Lt_Havoc View Post
    We should report this bug to the Opera Dev team so they can fix that, because I dont know how to do it by myself.
    It's not a bug in Opera.

    It's a bug in the Javascript on FA's site.

  15. #14
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Then we should report this as a site bug then.
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  16. #15
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    It says to fill out a trouble ticket.

    I'll go ahead and do that since I can save them some time...

    You could probably do the same so you get notified when it's fixed, but I'll send them some technical info.
    Last edited by Ricky; 12-11-2011 at 05:19 AM.

  17. #16
    SPADS Commander Ninja Lt_Havoc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Germany
    Species
    Human
    Posts
    101
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Thanks mate.
    "If you want to make an Apple Pie from scratch, you first have to invent the Universe" Carl Sagan
    "The man is talking about Logic, I´m talking about the Universial armaggedon!" Dr.McCoy
    "One unallocated UFO is one to many.... find it!" Commader Straker, UFO.

  18. #17
    Lurker Pack Member MrEvers's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Ghent, Belgium
    Species
    Fox
    Posts
    30
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Same problems here. As an Opera user, I'll keep watching this thread...

  19. #18
    Masterpiece of Auxesis Nerf Herder ElectricKeet's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    This
    0
    This'd 0 Times in 0 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Quote Originally Posted by Ricky View Post
    The getUserAgent() function (which was right in front of my face this whole time) is *almost* never going to return a match so it will fall under the else clause:

    Code:
    if(!ua.ie&&!ua.gecko&&!(ua.webkit>=420)){
    
      // this line is overwriting script var that's set above that has src = pending.url
      // script=d.createElement('script');
    
      // I don't understand what this next line is trying to accomplish at all... (is this for debug?)
      // script.appendChild(d.createTextNode('LazyLoad.requestComplete();'));
    
      f.appendChild(script);
    
    }
    With it commented out like that, it seems to work with no errors.
    I'm not nearly knowledgeable enough about Javascript to work it up, but... is it possible to make a tiny piece of code to patch this on the fly? Opera has the ability to automatically inject user-supplied Javascript into pages (on a per-site basis, even!) so it'd be easy for us to use the site in the (likely lengthy) time between FA bug report and fix.

  20. #19
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Quote Originally Posted by ElectricKeet View Post
    I'm not nearly knowledgeable enough about Javascript to work it up, but... is it possible to make a tiny piece of code to patch this on the fly? Opera has the ability to automatically inject user-supplied Javascript into pages (on a per-site basis, even!) so it'd be easy for us to use the site in the (likely lengthy) time between FA bug report and fix.
    As far as I can tell, it's only trying to load those libraries.

    So yes, you could just "inject" those libraries it's trying to load.

  21. #20
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    I haven't heard anything back on this...

    Since it's a one line code change and is affecting at least a handful of people, you think someone could maybe look at this?

    (and I already took the time to identify the problem, here)

    Unless it's already fixed; the code is near impossible to look at minified like that.
    Last edited by Ricky; 12-18-2011 at 03:23 PM.

  22. #21
    Corto Wasn't Here The 5,000 Club BRN's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    51.262,-0.857
    Species
    Tenacious Quilava
    Posts
    6,361
    This
    1,876
    This'd 2,159 Times in 1,082 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Quote Originally Posted by Ricky View Post
    I haven't heard anything back on this...

    Since it's a one line code change and is affecting at least a handful of people, you think someone could maybe look at this?

    (and I already took the time to identify the problem, here)

    Unless it's already fixed; the code is near impossible to look at minified like that.
    Yak happened


  23. #22
    Banned Broke the 10K Barrier
    Still Hasn't Seen the Sun

    Join Date
    May 2009
    Location
    Wacky Toon Studios
    Species
    Beaver
    Posts
    10,324
    This
    684
    This'd 1,177 Times in 629 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Quote Originally Posted by SIX View Post
    I really want to start talking shit right but this is half a month old.

    Fuck, OK write shitty browser sniffs and then blame site bugs on Opera.

    Whatever. Have fun.

  24. #23
    The 5,000 Club SnowFox's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Species
    Pony AIDS
    Posts
    5,001
    This
    417
    This'd 432 Times in 168 Posts

    Default Re: Having some trouble with using Opera and FA

    Oh is it not just me? It was fixed and then it seemed to stop working again a few days ago

    Code:
    Error thrown at line 536, column 1 in submissiontype_icon_mouseover(description_fill_callback, evt) in http://www.furaffinity.net/js/script.js:
        var id = /id_(\d+)/.exec(container.id)[1];
    called via Function.prototype.apply() from line 291, column 6 in <anonymous function>() in http://www.furaffinity.net/js/prototype.1.6.1.js:
        return __method.apply(context, a);
    called via Function.prototype.call() from line 4481, column 10 in <anonymous function: responder>(event) in http://www.furaffinity.net/js/prototype.1.6.1.js:
        handler.call(element, event);
    $_=' 3Jhnuaes.ytr: g a .npcofot';$_.=$1,print$2while s/(..)(.)//;
    Quote Originally Posted by The Drunken Ace View Post
    I have waited forever for her to be old enough. Well about a month and a half.
    Quote Originally Posted by Stormtail
    It feels weird to rub a bird's crotch.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Links monetized by VigLink