• Fur Affinity Forums are governed by Fur Affinity's Rules and Policies. Links and additional information can be accessed in the Site Information Forum.

An Ad Problem

Immelmann

Machine Washable
The picture should speak for itself.

ohgodohgoooooood.PNG
 

Kangamutt

Well-Known Member
Yeah that caught me by surprise.
 

oniontrain

Horror Generator
I came here to post the same exact thing. Looks like somebody put a banner ad in the wrong place.
 

ArielMT

'Net Help Desk
Another happens-to-me-too report here. Screenie.
 

ArielMT

'Net Help Desk
This appears to be an always-happens problem right now.

I noticed that at the bottom of any page, where the wide ad is supposed to appear, a narrow ad does instead.
 

ArielMT

'Net Help Desk
Problem remains after clearing all cache and *.furaffinity.net cookies, and restarting browser.

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009080315 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.13
 

Aurali

Banned
Banned
Problem remains after clearing all cache and *.furaffinity.net cookies, and restarting browser.

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.13) Gecko/2009080315 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.13

I can't reproduce it :| Can you get a screenshot? and the address of the offending image?
 

ArielMT

'Net Help Desk
I can't reproduce it :| Can you get a screenshot? and the address of the offending image?

FA page: http://www.furaffinity.net/user/sandypants/

Misplaced banner ad (at side, in screenshot):
Advertisement: Spooo color special at Rabbit Vally
Ad image: http://ox.furaffinity.net/www/serving/avw.php?zoneid=7&n=3ba77f9
Ad target: http://ox.furaffinity.net/www/serving/ck.php?n=3ba77f9

Misplaced sidebar ad (at bottom):
Advertisement: The Pride of Life (webcomic?)
Ad image: http://ox.furaffinity.net/www/serving/avw.php?zoneid=3&n=dffc4cf
Ad target: http://ox.furaffinity.net/www/serving/ck.php?n=dffc4cf

Screenshot: http://files.thornton2.com/misc/snapshot012.png
 

tsawolf

Member
Are you running noscript?

Edit: You are running noscript. I see the screenshot. It must be a problem with the non-javascript sections. One sec....

Edit2: Fixed. Sorry, I had updated half of the <noscript> tag but not the other half. Changed the ck id but not the zoneid. All of the ads were actually showing in the wrong places - but only two of them happened to be of the wrong size.

My apologies.
 
Last edited:

ArielMT

'Net Help Desk
Are you running noscript?

Edit: You are running noscript. I see the screenshot. It must be a problem with the non-javascript sections. One sec....

Edit2: Fixed. Sorry, I had updated half of the <noscript> tag but not the other half. Changed the ck id but not the zoneid. All of the ads were actually showing in the wrong places - but only two of them happened to be of the wrong size.

My apologies.

No worries. I didn't think about allowing scripting to see if there was any change.

Problem appears resolved. Thank you.
 
Top